Stress og angst

Kære Ole

Så blev det tid til en tilbagemelding som jeg længe har lovet dig..
Ved egentlig ikke helt hvor jeg skal starte..

Men engang i starten af oktober var jeg rimelig desperat efter én der bare kunne gøre ‘noget’ ved den indre uro og angst jeg havde i kroppen som følge af arbejdsmæssig stress. Følte mig på det tidspunkt fuldstændigt udmattet og havde i den grad mistet overblik over min situation. Havde heldigvis en uges ferie og regnede naivt med at det var nok til at rette op på min (troede jeg) begyndende stress.

Sad tilfældigt og søgte efter en løsning på nettet og kom ind på nogle sider omkring hypnoterapi…. Tænkte at det næsten lød for godt til at være sandt.. men at det da skulle have en chance.

Så derfor kontaktede jeg en hypnoterapeut der henviste videre til dig..(godt for mig..)

1. besøg hos Ole… virkede ikke.. Du afbrød behandlingen lige mens jeg var allermest afslappet. Jeg gav åbenbart ikke mig selv lov til at blive hypnotiseret den dag. Du havde ellers gjort et grundigt forarbejde for at gøre mig tryg ved situationen. Tror du brugte det meste af en time inden selve behandlingen på at afdramatisere og gøre mig tryg..
Penge for denne behandling ville du ikke have…. Det virkede jo ikke som du sagde…. Ring igen om en uge..

2. besøg hos Ole… samme som første besøg.. virkede desværre ikke mente du og derfor ingen betaling.. Jeg var lidt skuffet.. havde virkelig glædet mig til at slippe af med alle de ubehagelige stressfornemmelser..
Ikke desto mindre følte jeg mig meget afslappet i dit selskab og fik snakket en del om ‘problemerne’ hvilket i sig selv var en slags forløsning..

3. gang hos Ole.. Lykkens gang.. Det virkede og hvilken behagelig fornemmelse.. Lige pludselig fik jeg bare ro i kroppen med det samme, følte mig i dagene efter overskudsagtig og glad.. kunne og kan stadig finde ind til roen ved blot at gentage nogle bestemte sætninger for mig selv.. Men lykken vokser ikke nødvendigvis ind i himlen, det ved Ole og gav mig derfor lov til at kontakte ham på et hvilket som helst tidspunkt, hvis jeg skulle få tilbagefald.

For at gøre en meget lang historie lidt kortere.. ja så har jeg altså ‘gået i terapi’ hos Ole.. været hos dig vist 5 gange i alt + et hav af telefonsamtaler.. Tror måske at jeg var en lidt vanskelig opgave.. Har i alt betalt 1400 kr..
Så Ole jeg håber ikke at du har for mange klienter som mig… for så bliver du da ruineret!!!!

Der er nu gået nogle uger siden sidste behandling.. og jeg mærker en tydelig forandring..
Hypnoterapien har ikke kunnet fjerne min stress.. Men den har afgjort givet mig nogle gode værktøjer til at få roen tilbage i mit liv.

Jeg har også fået et langt større overblik over min situation og nok vigtigst af alt, en lang større selvtillid og dermed mod til at få gjort noget ved mit egentlige problem.

– Jeg er pt. blevet sygemeldt fra mit arbejde (skulle have været dette for
længe siden..)
– Har fået anmeldt min stress som arbejdsskade.
– Er blevet faktisk helt fri for angst..
– Har fået lagt en plan for fremtiden.
– Har fået modet til at få sagt fra.
– Har fået overskud til familien igen.

Så kære Ole.. Du har gjort en kæmpe forskel for mig.. Tak for det..
Som vi har talt om glæder jeg mig til at blive din kollega i løbet af det næste års tid, da jeg selv ønsker at blive hypnoterapeut. Jeg har selv nu erfaret hvilken kæmpe forskel det har gjort for mig..

Du må gerne bruge min tilbagemelding på din hjemmeside, men jeg vil gerne være anonym..

Kærlig hilsen
Den stressede…

Stress og angst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *