Bidemani

Hej Ole

Undskyld der lige er gået længere tid end de tre uger. Jeg prøvede at ringe en dag du ikke var hjemme, og din kone bad mig skrive i stedet. Så det var lige lidt svært at få taget mig sammen til =:)

Altså jeg kom jo med problemet, at jeg bed mig selv i tungen og læben. Det har jeg ikke gjort siden. Jeg har haft lyst til det, især fordi jeg næsten konstant har blæner, MEN på trods af det har jeg ikke gjort det. Det har været en anden form for lyst end tidligere hvor det var en TRANG.
Det er helt sikkert, at det er p.g.a. hypnosen jeg er stoppet, da jeg i mere end 10 år har forsøgt at holde op og også før bed mig i søvne. Det er helt fantastisk at være holdt op.
Jeg er stadig meget opmærksom på min mund, men højest sandsynligt p.g.a. de fandens blæner der vel irriterer alle…….=:)

De følgende tre dage havde jeg også en fantastisk ro, som jeg sjældent har oplevet. Min uro er dog kommet tilbage igen. Min spiseforstyrrelse har heller ikke ændret sig, desværre, men jeg arbejder på det.
Efter jeg var hos dig blev jeg meget interesseret i hypnose, og lånte en bog på biblioteket ang. behandling af spiseforstyrrelse med hypnose, af Poul-Erik Gaarde Madsen.
Derefter kontaktede jeg forfatteren der udover at være hypnoterapeut er læge, NLP-terapeut og EMDR uddannet.
Jeg har derfor droppet min psykolog og går til behandling hos Poul-Erik i stedet.
Men det var en rigtig god oplevelse at være hos hos dig og fantastisk, at det problem jeg kom for at få løst er blevet løst.
Du må gerne sætte denne mail på din hjemmeside, MEN jeg vil gerne være anonym på siden.

Vh din klient L……………

Bidemani

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *