Røgfri

Hej Ole

Jeg skal bare lige fortælle dig at på lørdag er det 1½ år siden jeg var ned hos dig første gang, for at få en behandling for at holde op med at ryge – og jeg ryger stadigvæk ikke:-)) det er bare så dejligt!

Jeg er også gået ned i vægt, jeg ved ikke lige hvor meget, for jeg har sat mig for, at jeg ikke vil veje mig i tide og utide, men mine sidste par bukser var et nummer mindre i størrelse, så jeg er godt på vej.

Jeg får stadig nogle perioder hvor jeg er ved at ‘æde mig selv ihjel’, men de er ikke så langvarige. Jeg arbejder på, at få mit selvværd lidt højere op, men det går lidt trægt især på denne årstid!

Bare lige en melding på, at jeg stadig er røgfri og at jeg er skideglad for det!!!

Hilsen

Lene Himlingøje

Røgfri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *