Røgfri

Hej med dig Ole!

Her er så en lille tilbagemelding fra en glad røgfri exryger.
Jeg besluttede mig midt i Maj for at nu skulle de cigaretter ud af min tilværelse. Dog fik jeg et gevaldigt skub af lægen (læs helbredet). Den blev gal med hjertet, og jeg bildte mig selv ind at det var stress.
Jeg havde hørt om dig via min frisør, og mente at jeg kunne forsøge mig med hypnosen, da jeg har prøvet så at sige alt indtil maj 2005.

Jeg ringede til dig og vi fik en rigtig god snak, og aftalte at jeg skulle komme ned til dig d. 25/05-05 kl. 9:00.
Kylling er man(læs jeg) vel altid en smule, så jeg tog min mand med, så jeg ikke var alene om seancen. (Han har aldrig røget, men holdt min røg ud i 34 år).

Jeg var lidt usikker på om det ville virke, og om jeg var modtagelig, havde bevæbnet mig med 18 cigaretter og en lighter, for så kunne jeg lige ryge inden vi begyndte, og så havde jeg jo også tobak, hvis det skulle mislykkes.
Vi kom lidt tidligt, og du spurgte (humoristisk) om vi havde tisset i sengen.

Straks følte jeg en behagelig stemning, og vi talte sammen alle 3. Indtil du sagde at nu måtte vi hellere gå i gang. Nåh ja, det kunne vi jo så godt gøre, jeg følte lidt skepsis, ville det nu virke??????
Vi gik ind i ‘klinikken’ og jeg gjorde mig det rigtig mageligt på briksen. Besluttede at jeg ikke skulle lukke øjnene, og at det nok ikke ville virke på mig (ville jeg mon ikke holde op med den tobak???).

Du begyndte at ‘behandle’, mens jeg så på det lille billede for enden af rummet, smukt i både form og farver.
Alt imens du talte kunne jeg tænke og høre alt hvad du sagde, men alligevel var jeg måske i en anden dimension???
4 gange måtte jeg trække vejret vældig besværet og dybt, og det virkede som om noget blev lagret i baghovedet.
Da jeg er svært overvægtig, var jeg jo ikke interesseret i at tage på, men du lovede at jeg ikke ville tage så meget på, som jeg har hørt at man gør. Til dato d. 27/06, altså ca. 5 uger efter behandlingen og rygestoppet, har jeg ‘kun’ taget knap 2 kilo på. Du sagde ca. 1,5 kilo på 6 uger, så der havde du ret.

Nu skal jeg på ferie om ikke så længe, og glæder mig til at fortælle familie og venner i Spanien om mit gode resultat, og så glæder meg mig til at komme hjem og få en behandling for overvægt.

Det bedste ved at være stoppet med tobakken er, at mine børnebørn ikke siger at jeg lugter, og nu kan jeg få et kys uden at de vender hovedet den anden vej. Jeg er også glad for at jeg selv har gjort noget for at få et bedre helbred, men ked af at jeg har ventet så længe. (En ven til min datter fortalte at jeg i min rygekarriere har røget tobak der kunne nå fra København til Roskilde, altså ca. 30 km. Føj for mig.

NU HAR JEG TJENT BEHANDLINGEN IND, OG VIL FREMOVER SÆTTE 1000 KR. IND PÅ FERIEKONTOEN, OG SÅ REJSE ET PAR GANGE EKSTRA HVERT ÅR, FOR DET ER HVAD DET KOSTEDE MIG AT RYGE HVER MÅNED, ALTSÅ CA. 1000 KR.

Tak for hjælpen og på gensyn når jeg skal have hypnose for overvægten, lad os så håbe at jeg også der kan nøjes med 1 behandling.

God sommer fra en glad exryger og hendes familie.

Marianne Aguilar.

Røgfri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *