Røgfri

Hej Ole

Nu er det en måned siden at jeg, med din hjælp, holdt op med at ryge. Det var nemmere end jeg regnede med. I starten var godt nok duften af piben i hjemmet, men duften blev hurtig til lugten! Efter ganske få dage mærkede jeg ikke mere noget til mit hjertebanken, og mit forbrug af astmamedicin er næsten halveret. Det er bare skønt. Lidt afsavn har jeg haft, som regel i forbindelse med en god middag, men det var virkeligt kun som en spurv der flyver forbi. Vægten holder jeg foreløbig, men der skal passes på, maden smager bedre nu end før!

Endnu en god ting, min mand har lagt piben på hylden (en kold tyrker), og jeg håber at han holder ud, ellers må han på besøg hos dig.

Jeg er overbevist om, at jeg holder mig røgfri og jeg nyder at være det.
Du må meget gerne bruge min hilsen til at overbevise andre rygere om, at det kan lade sig gøre at stoppe uden store problemer.

Hilsen
Claudia Bach-Nielsen, Karise.

Røgfri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *