Alkohol…

Kære Ole

En lille tilbagemelding vedrørende hypnose for at løse mit alkoholproblem.
Det var een behandling d. 20. sept. 2005. Jeg forestillede mig, at jeg kunne blive afledt fra min sygelige trang, og at få nogle bedre tanker ind i mit hoved. Jeg troede faktisk på virkningen, noget som satte mine forventninger højt. Jeg håbede at kunne leve et normalt liv, hvor jeg kunne være i stand til at nyde et enkelt glas vin eller to, uden at få trangen til absolut at skulle have mere og så meget som muligt.

Behandlingen var utrolig behageligt, gav mig en indre fred, som jeg ikke troede var muligt. CD-en har hjulpet mig videre, selvom jeg kun har brugt den lidt sporadisk.

Jeg har det godt nu, tænker ikke på sprut som en besættelse, er i stand til at nyde et glas vin i ny og næ uden accelerende trang. Mit daglige drikkeri er væk, nok det bedste af det hele, og min selvtillid er vokset, jeg er ikke bange for andre mennesker og hvad de tænker. Jeg vil absolut anbefale en lignende behandling til min bedste ven og føler behandlingen som en meget god investering – den har allerede nu tjent sig ind.
Det er i orden, at du offentliggører brevet, blot det er anonymt.

Kærlig hilsen
den anonyme.

Alkohol…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *