Hvad kan jeg behandle?

Behandlingen startes med en samtale, hvor jeg fortæller dig om hvordan hypnose virker, og vi snakker om det problem eller problemer du ønsker behandling for.

De fleste behandlinger varer ca. 1 – 2 timer, men det er individuelt.

Præstationsangst:

Jeg samarbejder med Den Mobile Køreskole www.d-m-k.dk, hvor jeg giver gratis kursus i mental afspænding, som styrker troen på dig selv og derved giver en mindre dumpeprocent.
Samme metode anvendes ved eksameskræk, angst for jobsamtaler, præstationsangst inden for sport eller føler du bare at du ikke slår til.

Rygning:

Du er sikkert meget irriteret over at du er slave af tobakken, og du har sikkert før prøvet at holde op med at ryge – men forgæves.
Rygetrang kan fjernes i ca. 80-90 % af alle tilfælde. Største krav til dig er motivationen til et total rygestop, og med den rette indstilling kan du forvente at være røgfri efter 1 – 2 behandlinger, og det er uden diverse hjælpemidler såsom nikotinplaster og -tyggegummi.

Slankning:

Har du problemer med din vægt og forsøgt andre forskellige slankekure uden godt resultat.
Slankning med hypnose er den mest succesrige form for slankning. Problemet med din overvægt er måske ikke kun fordi du spiser for meget eller forkert, men kan være et psykisk problem der ligger dybt i din underbevidsthed.

Fobier:

Der kan være mange årsager til fobier, typisk er de fremkaldt af traumatiske oplevelser – det kan være angsten for en hændelse skal gentage sig, som før har været oplevet som noget ubehageligt – denne påvirkning ligger dybt begravet i underbevidstheden og huskes når lignende situationer opstår. Og her kan hypnoseterapien fjerne årsagen til fobien.

Ked af det hed:

Du er måske ked af det og ikke kan sætte ord på, hvorfor du er ked af det – du har måske ingen selvtillid – har svært ved at koncentrerer dig – er stresset eller din hverdag er uoverkommelig. Så kan hypnoseterapien hjælpe dig med at finde årsagen og fjerne den, så du igen kan fungere optimalt med selvtillid og større overblik.

Dødsangst:

Frygter du døden i hverdagen kan denne frygt fjernes med hypnoseterapi. Eller er du måske uhelbredelig syg og bange for døden, og har du svært ved at forholde dig til din sygdom. Hypnoseterapi kan ikke helbrede, men give dig et positivt syn på livet så du kan leve med din sygdom og få mere overskud.

Sorg:

At miste en pårørende eller en nær ven kan følelsesmæssig være en svær tid at komme igennem. Fik du sagt det der skulle siges – fik du sagt ordentlig farvel. Med hypnoseterapi kan sorg vendes til noget positivt så du kan leve med tabet – følelserne afklares og hverdagen kan blive god igen.

Sengevædning:

Sengevædning ses oftest i de tidlige barneår. Ofte kan sengevædning være psykisk betinget, så her kan hypnoseterapien være til stor hjælp.

Andre problemer:

Har du et andet problem end de nævnte kategorier, som hæmmer din dagligdag, kan hypnoseterapien måske hjælpe dig til at få det bedre med dig selv – få bedre livskvalitet.

top4