Røgfri

Hej Ole

Nu er det på tide at skrive et par ord til dig angående rygestop.
Vi var hos dig d. 07-02-05 kl. 17:00 og har ikke røget siden, så vi er verdens lykkeligste. Jeg Marianne tabte mig 2 kg. den første uge, men ligger og fare op og ned med et kilo nu. Bjarne har derimod ikke flyttet sig på vægten, så det er bare skidegodt.

Vi har gjort det, at vi altid har små gulerodsstave med på job og det er godt.
Vi har været til fester, fået en lille én og andre har røget, og det generer os ikke. Vi har heller ikke problemer med hvor vi skal gøre af vores hænder. Jeg kan godt sidde og se på mine kollegaer, og tænke på hvor mange giftpinde jeg har indtaget, og hold kæft hvor ser det dumt ud.

Vi er selvfølgelig holdt op med at hoste om morgenen, og vores hjem lugter heller ikke af gammel røg.
Så set sådan i bakspejlet er det den bedste tur vi har kørt til Fakse Ladeplads. Du har simpelthen gjort os så glade. Vores smagsløg er jo lige pludselig anderledes, alt smager af noget nu.

Du må gerne bruge det på din hjemmeside. Vi kan godt anbefale alle rygere at køre en tur forbi dig. Selve behandlingen oplevede vi rigtig godt afslappende, og det virkede første gang, for vi har ikke været hos dig siden.

Med mange hilsner
Bjarne og Marianne Sejersen
Syvstien 1, 4681 Herfølge

Røgfri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *