Røgfri

Hej Ole
Ja, så er det en måned siden (det var den 1. september) jeg besøgte dig for at blive rygningen kvit. Jeg var fuld af forventninger og håb, og havde samtidig en tro på at det nok skulle lykkedes. Dvs. et eller andet sted i mig var der dog en tvivl, men tvivlen gik nu mest på at mine sparsomme penge ville være spildt hvis det nu ikke hjalp. Men de bekymringer kunne jeg have sparet mig, for selvfølgelig gik det. Jeg må dog sige at du har ret, da du sagde at man ikke skal have smøger liggende. Jeg har ikke røget og har ikke haft nikotintrang, men der har været mange tidspunkter hvor jeg har tænkt på smøgerne. Altså situationer hvor jeg har tænkt; “Nu plejer jeg at tage en smøg” og “Nu kunne det være hyggeligt med en smøg”. Men jeg har ikke haft nogen smøger og har også godt kunne undvære dem. Når jeg har haft de stunder hvor jeg har haft lyst til en smøg, tænker jeg bare på hvor længe jeg nu ikke har røget, og hvor dumt det så ville være at ryge én. Og så tænker jeg på, at jeg skylder mine børn at holde mit rygestop.
Jeg ved ikke om det skyldtes rygestoppet, men jeg fik en lidt depressiv periode lige efter, men den er ovre, og jeg er nu begyndt at gå til gymnastik og prøve at leve lidt sundere.
Hilsen Anita

Røgfri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *